Categories
Blog

Hello Java world në Shqip!

Mire se vini ne Java.al – Hapësira shqiptare mbi programimin java dhe jo vetem!

public class Java {
	public static void main(String[] args) {
		System.out.println("Hello Java.al");
	}
}

Kjo faqe nuk është vetëm një ditar personal por do te përfshije një mori temash mbi gjuhet e programimit si dhe pothuajse gjithçka rreth eksperiencave personale te programatorëve te ndryshëm.

Nëse do te bëheni pjese e këtij grupi ju ftoj te na kontaktoni!

By Lirenti

I pasionuar pas informatikës, teknologjisë së bukurës. Fraza e preferuar "We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly".

One reply on “Hello Java world në Shqip!”

Leave a Reply