Categories
Java Core Mesime Java

Java Platform – Standard Edition

 

Qe te ekzekutoni programet dhe applets ne Java ju duhet te keni nje kopje te JRE (Java Runtime Environment) ne sistemin tuaj. Per te punuar me aplikacionet dhe applets ju duhet te keni JDK (Java Development Kit), e cila perfshin JRE.

Pasi Sun eshte blere nga Oracle, ju mund te shkarkoni Java ne faqen e Shkarkimeve te Oracle:
Shkarko JAVA SE, ne momentin qe jemi duke shkruajtur versioni me i fundit eshte JDK 6 Update 21.

By Lirenti

I pasionuar pas informatikës, teknologjisë së bukurës. Fraza e preferuar "We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly".

Leave a Reply