Categories
Mesime Java Video Tutorial

Instalimi dhe konfigurimi i Java JDK

Video tutorial i përgatitur për Java.al si të konfiguroni Java JDK në kompjuterin tuaj!

By Lirenti

I pasionuar pas informatikës, teknologjisë së bukurës. Fraza e preferuar "We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly".

One reply on “Instalimi dhe konfigurimi i Java JDK”

Leave a Reply