Categories
Java Core

Mesime dhe Kurse për Java

Së shpejti do të filloj një sezon i ri me mësime në Java.al

Nëse jeni të interesuar për kurse private na kontaktoni në privat

By Lirenti

I pasionuar pas informatikës, teknologjisë së bukurës. Fraza e preferuar "We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly".

Leave a Reply