Categories
Android Software

Shkarko Android SDK

Android SDK ofron të gjitha veglat e mundshme për të ndërtuar një program për Android. Ofron të gjitha developer tools e nevojshme për debug dhe testim te programit tonë gjithashtu dhe të gjitha librarit e duhura.

Shkarko Android SDK

Platform Package Size
Windows
32 & 64-bit
android-sdk_r21.1-windows.zip 94 Mbytes
installer_r21.1-windows.exe 74 Mbytes
Mac OS X
32 & 64-bit
android-sdk_r21.1-macosx.zip 63 Mbytes
Linux
32 & 64-bit
android-sdk_r21.1-linux.tgz 87 Mbytes

By Lirenti

I pasionuar pas informatikës, teknologjisë së bukurës. Fraza e preferuar "We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly".

One reply on “Shkarko Android SDK”

Jeni shum te mire pergezime ,
un jam i ri “beginner” ne Java dhe jam duke kerkuar libra shqip ne internet rreth Java , nese ka mundesi mem ndihmu .

Pershendetje nga Diamanti .

Leave a Reply