Categories
Software

Eclipse Kepler

Një ndër editorët më të populluar për Java Development ka lëshuar një version te ri. Versioni 4.3 Kepler, sjell një mori funksionesh të reja dhe integrime të ndryshme shërbimesh web.

eclipse-kepler

Ka një sërë Packages për Eclipse, por Eclipse Standard është më ideale për fillestarët dhe funksionet më të nevojshme për programim.

kepler

Shkarko Eclipse Kepler

By Lirenti

I pasionuar pas informatikës, teknologjisë së bukurës. Fraza e preferuar "We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly".

Leave a Reply