programe-java-ne-shqip-meso-kurse-falas

By JavaBean

I apasionuar pas informatikes, teknologjise dhe te bukures. Fraza e preferuar "We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly".

Leave a Reply