Categories
Teknologji

GitHub ka një editor në Cloud

Codespaces është një editor online bazuar mbi Visual Studio dhe mund të punohet në cloud direkt nga Github.

Në konferencën virtuale Satellite 2020 GitHub ka prezantuar një mori të rejash dhe veglash per programuesit mbarë botës.

Codespaces është një editor online bazuar mbi Visual Studio dhe mund të punohet në cloud direkt nga Github.

GitHub është blerë së fundmi nga Microsoft dhe ky kalim i programeve nuk është thjeshtë koincidencë.

Vizito | https://github.com/features/codespaces/

By Lirenti

I pasionuar pas informatikës, teknologjisë së bukurës. Fraza e preferuar "We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly".