Reth Faqes

Mirë se vini në Java.AL

Java.al synon te behet qendra e programatoreve shqiptar qe duan te shkembejne njohurite e tyre mbi gjuhet e ndryshme te programimit kompjuterik.
Ne Java.al perveç artikujve, guidave, programeve dhe tutorialeve ne gjuhen Java, ju do te gjeni dhe informacione mbi gjuhe te tjera programimi si C, C++, PHP, MySql etj.

Merrni pjesë në Java.al

Te gjithe ata qe duan te ndajne eksperiencat e tyre me Java.al dhe te gjithe lexuesit shqiptar, mund te vihen ne kontakt nepermjet formes se kontaktimit per te bere kerkesen si Autor/Programator i kesaj faqe.