Kurs Programimi për Spring Boot – Java | Niveli Baze | LIVE

299 

Kurs Programimi për Spring Boot në Java | Niveli Baze | 100% Online LIVE

SKU: SPRBOOT-001 Category: Tags: ,

Detajet e Kursit Spring Boot në Shqip

Spring Boot tashmë është bërë shumë i populluar në botën e shërbimeve API. Në këtë kurs për Spring Boot Live do të shikojmë të gjitha hapat e nevojshme që nevojiten për të ekspozuar RESTfull Endpoints dhe të ofrojmë shërbime të ndryshme.

A është ky kurs për mua?

Ky është kursi ideal për ju nëse:

 • Jeni duke kërkuar punë si programues Java, 80% e bizneseve ofrojnë shërbime API.
 • Nëse ju duhet të ndërtoni një projekt për universitetin.
 • Nëse dëshironi të ndërtoni shërbimin tuaj API dhe ta shisni për të fituar para.
 • Nëse dëshironi të mësoni me shume mbi Microservice Architect

Programi i kursit

 • Hyrje në Spring Boot
 • Disa mënyra të krijimit të një projekti me Maven
 • Konfigurimi/ekspozimi RESTfull Endpoints
 • Shërbimet  (Services)
 • Data Access në Spring
 • Hyrje në Unit Testing dhe IT Test
 • Prova Finale

Çfarë do të mësohet?

Në fund të kursit ju do të jeni të aftë të ndërtoni një shërbim REST me Spring Boot në Java.

Niveli

Bazë

You may also like…