Ndërto aplikacionin tënd të parë në Java

Mëso si të programosh në Java me kurse Live nga instruktorë ekspertë në fushë. Mëso programim Java nga zero dhe fillo një karrierë të re.

Metoda mësim efikase

Metoda të përshtatshme mësimi që ndihmojë në përmirësimin e efikasitetit e mësimit.

Teori dhe praktikë

Shembujt dhe rastet praktike janë një mënyrë e mirë për të kuptuar dhe mësuar diçka të re.

Gjithçka Online

Kurse të përshtatshme për kohën tuaj dhe mund të ndiqen Online, kudo që të jeni.

Bestseller Kurse Programimi

Regjistrohuni në Kursin e Java së drejtuar nga ekspertë të fushës, dhe përmirësoni njohuritë tuaja të programimit për t’u bërë një Java Developer në vetëm 7 javë!

Regjistrohuni tani për të nisur rrugën drejt një karriere të suksesshme në programim Java! EDHE NËSE E FILLONI NGA ZERO!

Artikujt e Fundit

Çfarë kompjuteri duhet për programim në Java?

Në hapat e parë të programimit një kompjuter mesatar mund të jetë zgjidhja e duhur, por nëse filloni të shtoni shërbime softuarit tuaj ai mund të ngadalësohet ndjeshëm. Të marrësh një kompjuter të ri është një investim dhe ka disa faktorë që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një kompjuter për software development

Maksimumi i dy numrave në Java me Input

Në këtë ushtrim ne Java do të përqendrohemi të gjejmë numrin më të madh të futur nga përdoruesi. Kodi në vijim kryen një kontroll të vetëm x > y dhe me pas shpreh në ekran (output) vlerat dhe përgjigjen. Rreshti…

Ubuntu 15.04 – Vivid Vervet

Vivid Vervet është emri ne kod i Ubuntu 15.04 i cili do të lëshohet në prill të këtij viti. Të rejat e këtij sistemi operativ open source pritet të jenë të shumta. Konfermohen tre versionet Desktop, si Gnome, Kubuntu, Lubuntu…

Komanda Import në Java

Sigurisht që filozofia e Java do të binte pa komandën import! Për të përdorur një class-ë apo metoda të shkruajtura më parë mund të importojmë librari me klasa në projektin tonë Java. Java ofron librari të shumta me klasa dhe…

Programi i zgjedhur nga ekspertët e fushës përfshin mësimdhënie intensive dhe trajnim praktik, duke u dhënë studentëve një përvojë të plotë mësimore.

Programi i zgjedhur nga ekspertët e fushës përfshin mësimdhënie intensive dhe trajnim praktik, duke u dhënë studentëve një përvojë të plotë mësimore.