Probleme me Java?

Java është një nga gjuhët e programimit më të përdorura në botë, sidomos në ambientet Enterprise. Është pothuajse e pamundur të gjesh një kompani të madhe në internet që nuk e përdor atë në një farë mënyre.

Konsulencë Java

Ofrojmë konsulencë për realizimin e projekteve tuaja qoftë për projekte afatshkurtër apo afatgjatë, pa asnjë lloj kufizimi. Kontaktoni për të marrë më shumë informacione.

Software development

Ne krijojmë softuer të personalizuar në Java, micro-service me teknologjinë Spring Boot, i cili do të përshtatet në mënyrë të përkryer me nevojat tuaja.

Java Software Migration

Nëse keni probleme me Java në kompilimin apo diçka tjetër nuk shkon në projektin tuaj apo programi juaj Java ka nevojë për një upgrade të versionit, kontaktoni dhe do të mundohemi tu japim një përgjigje sa më parë!

Pse të zgjidhni Java.al

15 vjet eksperience në software development për kompani te çdo madhësie dhe sektori.