Category Blog

Informacione mbi Java.al dhe me gjerë!

Falenderime per Sponsorizim

Falënderoj ne radhe te pare Administratoret e faqes www.iweb.al te cilët bene te mundur hostimin dhe sponsorizonim e kësaj faqe. Mirëpresim gjithashtu Sponsor te tjerë për faqen Java.al ose Biznese qe duan te reklamojnë produktet e tyre në këtë faqe.

Hello Java world në Shqip!

Mire se vini ne Java.al – Hapësira shqiptare mbi programimin java dhe jo vetem! public class Java { public static void main(String[] args) { System.out.println(“Hello Java.al”); } } Kjo faqe nuk është vetëm një ditar personal por do te përfshije…