Categories
Blog

Hello Java world në Shqip!

Mire se vini ne Java.al – Hapësira shqiptare mbi programimin java dhe jo vetem! public class Java { public static void main(String[] args) { System.out.println(“Hello Java.al”); } } Kjo faqe nuk është vetëm një ditar personal por do te përfshije një mori temash mbi gjuhet e programimit si dhe pothuajse gjithçka rreth eksperiencave personale te […]