Categories
Web Development

Kodi në PHP për të zbuluar shfletuesin e Internetit

Kodin mëposhtëm mund ta përdorni në projektet tuaja për të zbuluar çfarë shfletuesi është duke përdor vizitori faqes tuaj. Ky kodë mund gjej nëse shfletuesi është Internet Explorer (IE), Firefox, Opera ose Safari.

Categories
Web Development

Gjeneracioni i ri i faqeve Web HTML5 – Teknikat që duhet të dini

Versioni aktual që përdoret për të ndërtuar një faqe web është HTML 4. Versioni i ri HTML5 është në një fazë testimi ku janë futur elemente të rinj si dhe atribute për një website modern. Html 5 deri tani mbështetet pjesërisht nga shfletuesit kryesor si: Chrome, Firefox, Opera dhe Safari, por në versionet e ardhshme […]