Categories
Mesime Java

Koncepti Inheritance në Java + Shëmbull

Në shumë raste na duhet të krijojmë një klasë ku objektet e saj kanë një strukturë me specifike apo më shumë funksione se klasë tjetër që kemi përcaktuar më parë. Në paradigmën e programimit të orientuar sipas objekteve, Inheritance (trashëgim) është mekanizmi kryesor për të ripërdorur kodin por dhe për një programim në rritje (incremental […]

Categories
Internet

Kodi në PHP për të gjetur vizitat nga Motorët e Kërkimit

Nëse po zhvilloni ndonjë aplikacion për Web dhe doni te dalloni motorët e kërkimit (bot) nga vizitoret, kodi ne vazhdim do ju zgjidhte punën fare thjesht.

Categories
Mesime Java

Constructor në Java

Constructor (ndërtuesi) është një metodë e veçantë në Java. Konstruktori ka gjithmon emrin që ka klasa Java. Një klasë në Java mund të ketë më shumë se një konstruktor. Ata ndryshojnë nga numri i parametrave. Nëse nuk vendosim një konstruktor, java do të përdor atë të paracaktuarin pa parametra.

Categories
Software

Eclipse Kepler

Një ndër editorët më të populluar për Java Development ka lëshuar një version te ri. Versioni 4.3 Kepler, sjell një mori funksionesh të reja dhe integrime të ndryshme shërbimesh web.

Categories
Android Software

Shkarko Android SDK

Android SDK ofron të gjitha veglat e mundshme për të ndërtuar një program për Android. Ofron të gjitha developer tools e nevojshme për debug dhe testim te programit tonë gjithashtu dhe të gjitha librarit e duhura.

Categories
Java Core

Mesime dhe Kurse për Java

Së shpejti do të filloj një sezon i ri me mësime në Java.al Nëse jeni të interesuar për kurse private na kontaktoni në privat