Categories
Internet

Kodi në PHP për të gjetur vizitat nga Motorët e Kërkimit

Nëse po zhvilloni ndonjë aplikacion për Web dhe doni te dalloni motorët e kërkimit (bot) nga vizitoret, kodi ne vazhdim do ju zgjidhte punën fare thjesht.