Categories
Internet

Kodi në PHP për të gjetur vizitat nga Motorët e Kërkimit

Nëse po zhvilloni ndonjë aplikacion për Web dhe doni te dalloni motorët e kërkimit (bot) nga vizitoret, kodi ne vazhdim do ju zgjidhte punën fare thjesht.

Categories
Internet

Disa mënyra për të Siguruar Rrjetin tuaj Wireless

Në këtë postim dëshiroj tu rekomandojë artikullin mbi sigurinë e rrjetit Wireless! Besoj se të gjithëve na intereson: Si ta bëni Rrjetin Wireless më të sigurtë! Ju uroj lexim të këndshëm.

Categories
Internet

Java.AL ne rrjetet sociale – Bashkohuni dhe Ju!

Premtoj qe pas këtij postimi do te fillojmë me mësimet ne Java. Por me pare dëshiroja tu komunikoja kanalet e Java.AL ne rrjetet sociale. Për te gjithë te apasionuarit dhe përdoruesit e Twitter, mund te ndjekin Java.AL ne adresën http://twitter.com/JavaShqip.   Ndersa për fansat e Facebook, mund te bëni Like ne adresen: http://www.facebook.com/java.al