Java.AL ne rrjetet sociale – Bashkohuni dhe Ju!

Premtoj qe pas këtij postimi do te fillojmë me mësimet ne Java. Por me pare dëshiroja tu komunikoja kanalet e Java.AL ne rrjetet sociale.

Për te gjithë te apasionuarit dhe përdoruesit e Twitter, mund te ndjekin Java.AL ne adresën http://twitter.com/JavaShqip.

 

Ndersa për fansat e Facebook, mund te bëni Like ne adresen: http://www.facebook.com/java.al

Ne faqen tone mund te gjeni kutizën e Facebook “Fan” si dhe ne çdo postim është butoni LIKE si dhe ai TWEET.

http://twitter.com/JavaShqip

Java.al ne Facebook

Mos harroni te rekomandoni tek miqtë tuaj faqen Java.AL!

Leave a Reply