Categories
Teknologji

GitHub ka një editor në Cloud

Codespaces është një editor online bazuar mbi Visual Studio dhe mund të punohet në cloud direkt nga Github.

Categories
Teknologji

Ubuntu 15.04 – Vivid Vervet

Vivid Vervet është emri ne kod i Ubuntu 15.04 i cili do të lëshohet në prill të këtij viti. Të rejat e këtij sistemi operativ open source pritet të jenë të shumta. Konfermohen tre versionet Desktop, si Gnome, Kubuntu, Lubuntu dhe versioni Kinez Kylin.