Ubuntu 15.04 – Vivid Vervet

Vivid Vervet është emri ne kod i Ubuntu 15.04 i cili do të lëshohet në prill të këtij viti. Të rejat e këtij sistemi operativ open source pritet të jenë të shumta. Konfermohen tre versionet Desktop, si Gnome, Kubuntu, Lubuntu dhe versioni Kinez Kylin.

Ubuntu 15.04

Aktualisht versioni 15.04 është ne versionin test Aplha 2. Ky version këshohet për tu testur në kompjuterë të ndryshëm dhe në këtë mënyrë korrigjohen defektet.

Ju mund ta shkarkoni falas nga lidhja në vijim por ju rekomandojmë ta provoni një kompjuter dytësor.
Shkarko Ubuntu 15.04 Alpha 2
Burimi Lirenti.com

Leave a Reply