Categories
Internet

Kodi në PHP për të gjetur vizitat nga Motorët e Kërkimit

Nëse po zhvilloni ndonjë aplikacion për Web dhe doni te dalloni motorët e kërkimit (bot) nga vizitoret, kodi ne vazhdim do ju zgjidhte punën fare thjesht.

Categories
Web Development

Kodi në PHP për të zbuluar shfletuesin e Internetit

Kodin mëposhtëm mund ta përdorni në projektet tuaja për të zbuluar çfarë shfletuesi është duke përdor vizitori faqes tuaj. Ky kodë mund gjej nëse shfletuesi është Internet Explorer (IE), Firefox, Opera ose Safari.