Libra për të mësuar si të programosh në Java

Përveç mësimeve qe do të publikohen në Java.al ju mund te keni nevojën e Librave në Java, për argumente te shtjelluar me gjate. Një opsion është të drejtoheni në një librari dhe të zgjidhni ndonjë nga libra Java që mund të ndodhen atje. Opsioni i dytë është të shkarkoni guida dhe libra nga interneti dhe ti lexoni ato ne formatin elektronik.

Një nder librat në formatin elektronik (ekziston dhe i shtypur) është “Thinking in Java” nga Bruce Eckel.

Shkarko: Thinking in Java, 3rd Edition

Ju mund ta shkarkoni atë falas në formatin HTML/PDF (Anglisht) si dhe source code (burimet e kodeve) për ushtrimet.

Një libër tjetër ideal për fillestaret e Java-s është “Java Mattone dopo Mattone” ne italisht ne formatin PDF.

Shkarko: Java Mattone Dopo Mattone

Leave a Reply